10 august 2013

Biffrisotto med asparges og tomat ♫ღ♫


Smakfull rett med mør biff og saftig risotto ♫

Til 4 porsjoner:
  • 800 g ytrefilet av storfe
  • 1 bunt vårløk 
  • 1 rødløk 
  • 2 fedd hvitløk 
  • 350 g arborio ris 
  • 1 l kyllingbuljong (utblandet) 
  • 50 g revet parmesan 
  • Sopp 
  • Frisk grønn asparges 
  • Cherrytomater 
  • 1 ss olje til steking

Fremgangsmåte:
Skjær vårløk og rødløk i skiver, finhakk hvitløken.
Stek risen sammen med løken i olje til de er blanke.
Hell over kokende buljong litt etter litt, mens du rører hele tiden. 

Arborio risen skal absorbere væsken til den er kremete og 
med en litt hard kjerne (15-20 minutter). 
Rør inn litt revet parmesan til slutt.

Krydre biffstrimlene og stek dem i solsikkeolje, l
itt og litt om gangen.
Ikke for mye, best når de er medium, men smak og behag.
 
Knekk av eller skrell den nederste delen av aspargesene. 

Kutt soppen i biter.
Stek soppen gyllen over høy varme i litt olje. 

Tilsett asparges og tomater. 
Stekes til aspargesene er møre

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF