10 august 2013

Créme Brûlée-kake ღ


Nesten litt "juksekake" med ferdig kjøpt makronfyll og Créme Brûlée,
men den smakte utrolig godt !!!


Ingredienser:
  • 1 pk Freia Makronfyll
  • 2 stk Eggehviter
  • 2 pk Freia Créme Brûlée

Kakebunn:
Stivpisk eggehvitene og vend makronfyllet inn med slikkepott.
Ha røren i en springform på ca. 22 Ø. 
Legg bakepapir i bunnen, og trykk blandingen til et jevnt lag. 
Stekes ved 180°C i 20 min. 
Avkjøles.
Ikke ta kaken ut av formen.

Crème Brûlée:
Lag kremen som anvist på pakken og legg den på kakebunnen.
Sett kaken kaldt i minimum 2 timer. 
Rett før servering tas kakeformen av og sukkeret strøs jevnt på

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF