29 august 2013

Lammepølse med fetaost & oliven fra Annis Pølsemakeri med couscousalat ♥♫♪


I dag går ferden til Gudbrandsdalen -og ingen kjører gjennom Ringebu,
 uten å ta turen innom Annis Pølsemakeri !

Lammepølsene stekes på middels varme med godt smør i en stekepanne. 

Couscousalat :
-lag couscous som anvist på pakken.
  • 1 ts gurkemeie
  • 2 ss vann
  • 1 ss olje
Blandes sammen i en skål.
Tilsett gurkemeieblandingen i couscousen.
Røres godt sammen.
  • 3 fedd finhakket hvitløk
  • 2 ss pinjekjerner
  • hakket persille

- freses i en stekepanne.

  • 2-3 tomater i biter
  • 1 boks kikerter

 - tilsettes i stekepannen.

Tilsett couscousen i stekepannen og bland alt godt sammen.

Serveres med varme nystekte lammepølser og Crème Fraîche lett ♫♪


Ha en fin dag !! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF