Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter

And (5) Asiatisk (28) Biff (29) Dessert (38) Drink (5) Egg (21) Fisk (36) Forrett (25) Fritid/Reise/Ferie (4) Grillmat (21) Gryte (21) Husmannskost (33) Hyttemat (30) Julemat (15) Kaker (24) Kalkun (7) Kjøttdeig (24) Kylling (27) Laks (21) Lam (12) Menyer (6) Ovnsretter (30) Pai (6) Pasta (32) Pizza (13) Poteter (13) Risotto (3) Salat (16) Sauser (18) Selskapsmat (33) Skalldyr (39) Skrei (4) Småretter (69) Steinbit (2) Storfekjøtt (40) Sunne oppskrifter (53) Suppe (11) Svinekjøtt (41) Søndagsmiddag (46) Tilbehør (5) Torsk (18) Ukemeny (10) Vegetar (15) Vilt (7) Ørret (3)

lørdag 10. august 2013

Ovnsbakt steinbit med dill & dall ღ☼




Steinbitfilet:
Vend fileter i vispet egg og deretter i hvetemel tilsatt salt, pepper og mye frisk dill.
Hakk vårløk og legg dette på fiskestykkene.
Stekes i ovn: 200grader i ca. 20 minutter

Saus:
1 ss smør
1 ss hvetemel
1 dl hvitvin, tørr
1 dl fiskebuljong
1 dl matfløte
1 ts estragon 
Salt
Pepper
1 eggeplomme

Smelt smør, rør inn hvetemel.
Tilsett fiskebuljong & hvitvin.
Smak til med salt, pepper og estragon.
Tilsett en slump fløte.
Tilsett en eggeplomme helt til slutt, etter kjelen er tatt av platen.

Serves med nypotet, asparges og gulrøtter  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar