Edels Mat
Etiketter
AirFryer
And
Asiatisk
Biff
Brød & korn
Burger
Crock-Pot
Dessert
Egg
Fisk
Forrett
Grillmat
Gryte
Husmannskost
Hvalkjøtt
Hyttemat
Indisk
Kaker
Kalkun
Kjøttdeig
Koldtbord
Kombidamp
Kveite
Kylling
Laks
Lam
Lavkarbo
Meksikansk
Middelhavsmat
One-Pot
Ovnsretter
Pai
Pasta
Pizza
Pølser
Rask middag
Retromat
Risotto
Salat
Selskapsmat
Skalldyr
Skrei
Slowcooker
Smoothie
Smørbrød
Spiralizer
Steinbit
Storfekjøtt
Sunne oppskrifter
Suppe
Svinekjøtt
Søndagsmiddag
Tapas
Tex-Mex
Torsk
Trykkoker
Ukemeny
Vegetar
Vilt
Wok
Wraps
Ørret
10 august 2013
Tagliatelle med spinat, reker og blåskjell
Dagens lunch ♫ღ ♫
Kok opp fløte, tilsett fryste spinatputer.
La det bli varmt før du tilsetter, reker og blåskjell
- blandes inn i al dente kok tagliatelle.
Så godt - så enkelt ♫ღ ♫
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Nyere innlegg
Eldre innlegg
Startsiden
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar