14 april 2014

Strimlet svinekjøtt & grønnsaker med futt i c",) Servert med tagliatelle !!

Jeg kunne levd på pasta, til stor fortvilelse for min mann,
men i dag spiste han en stor porsjon
Brukte matfløte for å gjøre den litt sunnere enn ved bruk av kremfløte.
Tilpass mengden med curry paste etter din egen smak. Begynn med 0,5ss og smak deg frem.

Rask, god og litt hot middag !

Til 3 porsjoner:
  • 500 g svinekjøtt i strimler
  • 1 rødløk
  • ½ purre
  • 1 paprika
  • 1 ss red curry paste
  • 2 ss soyasaus
  • 2 dl kjøttfond (1/2 beger Fond 'Du Chef' Kjøttfond+2 dl vann)
  • 2 dl matfløte (kremfløte kan gjerne brukes, men det er tross alt mandag c",)
  • Pasta
Fremgangsmåte:
  1. Skjær grønnsaker i biter/strimler.
  2. Brun kjøttet i litt fett i en stekepanne, legg kjøttet i en kjele.
  3. Surr løk, paprika og purre i stekepannen og legg de over i kjelen med kjøtt.
  4. Tilsett resten av ingrediensene.
  5. Kok opp.
  6. La det trekke mens du koker pasta etter anvisning på pakken.
  7. Legg pasta i bunnen på en dyp tallerken, øs over kjøttblandingen og dryss over persille.
Ingredienser til strimlet svinekjøtt og grønnsaker

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF