06 september 2014

Karbonadesmørbrød med speilegg !


Dagens lunch i fjellheimen.
Hjemmelagde karbonader er så godt ! ⊱╮⊱╮
Du bruker 5 minutter på å røre sammen karbonadedeigen, så det er ingen unnskyldning for å
bruke ferdig stekte karbonader! God mektig mat, som holder deg mett i mange timer.
Kan erstatte middagen på travle dager -eller fine dager hvor man vil benytte den vakre årstiden ute
i vår flotte natur !
Nydelig dikt av ordkunstneren og sanglerken Toril Ingeborg Nybrott legger ned på siden ❤️


Karbonader:
  • 400 g karbonadedeig
  • 1 egg
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ss soyasaus

Bland alle ingrediensene godt sammen.
Form 4 store karbonader.

Stekes i godt smør, ca 3 minutter på hver side, etterstek på svak varme noen minutter til de er gjennomstekt.






Egg stekes i stekepanne med smør, på middels varme -til den er stekt.
Serveres med godt brød !!


Å være er nok

Du ber meg om å være sterk
Når jeg er svak
Når svak tar krefter
Så sterkt
At å forholde seg til
Å være
Er mer enn nok
...
Det er ikke mer å hente
Skåla er tom
Mugga er tømt
Forventningene
Til å hente frem noe
Som ikke eksisterer
Gjør det å være
Å ikke være

-nybrottsarbeid-
Toril Ingeborg Nybrott

Svartjern ved Svarthammern, Heggsetera, Sør Fron

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF