02 oktober 2014

Terteskjell med skinke ✿


Nå har jeg vært igjennom

-og i dag 'endelig', for dem som ikke liker sjømat, blir det terteskjell med skinke 

Lunch, kveldsmat eller forrett - kjempegodt !
Beregn en stk per person som forrett og to per person, når den serveres som ett eget måltid.
Spis & Nyt !!

Du trenger til 4 stk:
  • 4 stk terteskjell av butterdeig
  • 1 box anans i biter
  • 1 liten rød paprika, skjæres i terninger
  • Salatblader
  • 200 g smårettskinke
  • 1 liten box maiskorn
  • 1 box champignon i skiver
  • 1 pose, 165 g majones
  • Friske urter til pynt, hvis du har.
Sånn gjør du:
  1. Lag gjerne majones selv, oppskrift her.
  2. Bland sammen en skinkesalat av skinke, mais, sopp og majones.
  3. Fyll terteskjellene med salatblad, skinkesalat, ananas og paprika.
  4. Pynt med litt urter hvis du har.
En god oppskrift på terteskjell med fløtepudding og reker a'la 1960 finner du her.
⊱╮⊱╮
Blir det igjen skinkesalat er den kjempegod på brødskive dagen etterpå også !




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF