25 november 2014

Strimlet svinekjøtt i red curry med grønn paprika !


Har brukt en del paprika i det siste. Har kjøpt pakker med rød, gul og grønn paprika -og
som vanlig ligger de grønne igjen i kjøleskapet c",)
Bruker den grønne paprikaen i en sunn, enkel og rask gryte med masse smak !

Vanlig kokosmelk inneholder ca. 20 gram fett, så jeg vil anbefale deg og bruke en lett variant, som inneholder ca. 6 gram fett i denne retten.

Til 4 porsjoner trenger du:
Inneholder totalt 1255 kcal - 314 kcal per porsjon (nudler kommer i tillegg)
  • 600 g strimlet svinekjøtt
  • 2 ss raps -eller solsikkeolje
  • 4 dl kokosmelk, lett
  • 3 ts red curry paste
  • 1 gul løk, hakket
  • 1 fedd hvitløk finhakket
  • 1 grønn paprika i terninger
  • 2 gulrøtter i tynne skiver
  • Salt
  • Pepper
Sånn gjør du:
  1. Stek kjøttet raskt i en varm stekepanne, med litt olje, litt og litt om gangen. 
  2. Legg kjøttet til side.
  3. Stek løk og hvitløk og la det surre til løken blir myk, tilsett curry paste og la det surre 2 minutter.
  4. Tilsett koksmelken, paprika, gulrøtter og det stekte svinekjøttet.
  5. La alt småkoke i 10 minutter.
  6. Smak til med salt og pepper.
  7. Server med nudler, pasta eller ris.
Grønnsaker, kokosmelk, curry paste, eggnudler

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF