03 februar 2015

Pølse Stroganoff ✿


Stroganoff er vel og overdrive, men navnet skjemmer ingen.

Enkel, billig middag, som passer godt for barnefamilier 🌿

Bruk gjerne pølse av kylling og kalkun for å gjøre retten litt sunnere.

Lag gryten i en høy stekepanne eller bruk en gryte med tykk bunn.
Fix ferdig på under 20 minutter !

Serveres med ris, potetmos eller pasta og kokte grønnsaker.
Jeg brukte tagliatelle og brokkoli i dag !

♫♫ God middag 🍅🌿

Til 2 voksne og 1 barn trenger du :
  • 400 g god middagspølse
  • 1 løk
  • 2 ss smør eller margarin
  • 1,5 ss hvetemel
  • 2 ss tomatpuré
  • 3 dl kjøttkraft
  • 1 dl Crème Fraîche Lett
  • Persille
Sånn gjør du:
  1. Fjern skinnet på pølsene, hvis de ikke er skinnfrie og skjær pølsene i terninger.
  2. Skrell løken, hakk den fint og fres den i smør til den blir gyllen.
  3. Fres tomatpuré, sammen med løken når den har blitt gyllen.
  4. Tilsett pølsebitene og bland alt godt sammen.
  5. Strø over mel og rør om. 
  6. Tilsett kjøttkraft, jeg brukte vann og ett beger kjøttfond fra Knorr.
  7. Tilsett crème fraîche og rør forsiktig om.
  8. La retten putre i ca 10 minutter. 
  9. Dryss over hakket persille ved servering.
Pølsegryte servert med tagliatelle og brokkoli

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF