Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Google+

lørdag 21. februar 2015

Black and white biffsnadder med grønnsaker og nudler ♫♪


Det beste av 'mørkt' og 'lyst' kjøtt i en salig blanding !
Ganske sunt også, med masse friske grønnsaker og magert kjøtt.
Klar, ferdig på 15 minutter, etter du har kuttet opp alle ingrediensene ♫♪

Du trenger:
  • Ytrefilet av storfe
  • Indrefilet av svin
  • Stekesmør
  • Paprika
  • Rødløk
  • Squash
  • Minigulrøtter
  • Sukkererter
  • Nudler
  • Soyasaus
  • Biffkrydder
  • Salt
  • Pepper
  • Basilikum
Bruk så mye av ingrediensene etter hvor mange personer du skal lage til.
Beregn ca. 200 g kjøtt, 150 g grønnsaker, 80 g tørre nudler per person.
1 porsjon inneholder ca. 600 kcal.

Spis & Nyt ♫♪
Fremgangsmåte:
  1. Skjær opp kjøtt og grønnsaker i passende biter.
  2. Kok nudler etter anvisning på pakken. Jeg bruke eggnudler, kjøpt på den lokale 'Asia-butikken'. Sil av vannet og skyll med kaldt vann.
  3. Stek kjøttet litt og litt om gangen, krydre med biffkrydder og legg til side.
  4. Stek grønnsakene, krydre med salt og pepper.
  5. Tilsett stekt kjøtt og nudler i pannen med grønnsaker.
  6. Hell over soyasaus, ca. 1 ss per person.
  7. Smak til med salt og pepper, hvis nødvendig.
  8. Bland alt godt sammen og dryss over litt frisk basilikum ♫♪

Pietro di Campo Silenzio Barbera 2013


  • Farge: Dyp blårød.
  • Lukt: Fruktighet preget av modne mørke bær og tørkede urter.
  • Smak: Frisk frukt med god syrlighet.
  • Passer til: Lyst kjøtt   Storfe   Småvilt og fugl  
  • Land/distrikt: Italia, Piemonte
  • Årgang: 2013
  • Råstoff: Barbera 100%
  • Metode: Druene presses og fermenteres på temp.kontr. ståltanker i 8-10 dg. Lagres i 6 md før tapping.
  • Innhold: Alkohol 13,50% Sukker: 5,00 g/l Syre: 6,00 g/l
  • Lagringsgrad: Drikkeklar nå, men kan også lagres



  • Dagens enkle dessert : Mager vanilje kesam med blåbær og granateple ♫♪
    Inneholder 140 kcal per porsjon (inkl. 1/2 boks kesam)

    Ganske sunt og veldig godt ♫♪
    Ingredienser 💕

    Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar