28 mars 2015

Sopp- og estragonsaus ♫


Kjempegod fyldig, kremet saus, som passer ypperlig til svinekjøtt, lam og kylling !
Bruk den soppen du har tilgang til, den blir god uansett.
Det er fristende og spise den med spiseskje.
Spis & Nyt ♫

Ingredienser til 4 porsjoner:
  • 1 rødløk
  • 4-6 østerssopp
  • 6 aromasopp
  • 3 dl fløte
  • 1/2 potte estragon eller 3 ts tørket
  • 1 ts salt
  • 1 ts hvit pepper
  • 2 ss rødvinseddik
  • Meierismør
  • Solsikke -eller rapsolje
  1. Skjær løken i skiver.
  2. Skjær soppen i skiver,
  3. Stek løk, østerssopp og aromasopp i litt olje og smør.
  4. Legg løk og sopp i en kjele og tilsett hakket estragon, jeg var på tre butikker i dag, men ingen hadde dessverre frisk estragon.
  5. Tilsett de øvrige ingrediensene.
  6. La sausen koke til den tykner.
Steker sopp og løk
Ingredienser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF