Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Google+

lørdag 25. april 2015

Ukemeny - Uke 18 - 2015 ✿ Vårmeny !


Kom Mai du skjønne milde ♫♪ For en herlig tid !!! 
Byr på en ganske variert ukemeny, mye godt, men dårlig med "pottiter" denne uken !
Oppskriften finner dere ved og trykke på navnet til dagens rett.


Mandag
Omelett med fersk laks og asiatisk touch
Omelett er egg som er pisket sammen og stekt med smør eller olje i en stekepanne, mye forskjellige tilbehør kan brukes, fisk, kjøtt, grønnsaker eller frukt!
Nydelig frokost, lunch, middag eller kveldsmat !! Omelett passer til alle døgnets timer !!
Sammen med sesamolje og koriander ble det en anelse asiatisk touch ! Godt ble det også !

Tirsdag
Spaghetti bolognese
Spaghetti bolognese er en av de mest brukte pastarettene.
Den klassiske Italienske bolognesesausen inneholder masse grønnsaker: gulrot, løk og tomat,
så den er ganske sunn også !


Onsdag 
Onsdag har blitt ukens "kosekveld", er lov med litt ekstra på lille-lørdag.
Det finnes vel like mange oppskrifter på denne retten, som det finnes Spanske mødre !
Denne oppskriften har jeg fått av Heidi, som hvert år, tilbringer mange uker på den Spanske solkysten.
Serveres med nystekte baguetter, slik at du kan få med deg den gode oljen ved å dyppe brødet i den.
Skikkelig snadder !


Torsdag
Marinert kylling med søtpotet & mais
Kylling, søtpotet og mais er en veldig god kombinasjon -og med verdens beste BBQ saus !
Skikkelig klissete, hot & godt !!



Fredag 1 Mai 
Fredag er ofte "Pizza-dag"
Bytter ut den vanlige tomatbaserte pizzasausen med crème fraîche og pesto.
Resultatet blir en nydelig, lekker pizza !


Lørdag
Svinefilet Orange
En av mine favoritter ! Kjempegodt !!
Så godt at jeg til og med bytter ut den tradisjonelle "lørdags-biffen"
Indrefilet av svin er alltid mørt og med denne sausen, blir det en nydelig rett.



Søndag
Appelsin og and passer godt sammen !
Servert med ovnsstekte timianpoteter og grønnsaker, blir det en god kombinasjon av smaker.



Ukens dessert/kake
Nydelig mektig sjokoladekake !
Server den gjerne med litt friske bær.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar