13 mai 2015

Foliebakt kyllingfilet med grønnsaker ✿


Sunn, god, smakfull, men veldig enkel kyllingrett i porsjonspakker.
Stek den i stekeovn eller legg dem på grillen 

Ingredienser til 4 porsjoner:
  • 4 stk kyllingfilet
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk gul paprika
  • 8 stk grønne asparges
  • 1 stk rødløk
  • Olje
  • Salt
  • Pepper
  • Basilikum
  • Sweet chilisaus
Slik gjør du:
  1. Del paprika, asparges og rødløk i strimler og biter.
  2. Fordel grønnsakene på to stykker aluminiumsfolie.
  3. Hell over litt olje, salt og pepper.
  4. Del kyllingfiletene i tre på langs.
  5. Legg kyllingfilet over grønnsakene.
  6. Krydre med salt og pepper og dryss over grovhakket frisk basilikum.
  7. Pakk foliepakkene godt sammen.
  8. I stekeovn: Legg foliepakken på et stekebrett eller i en ildfast form og stek dem på 180 °C i ca. 20 minutter.
  9. På grillen: Er det sommer og grilltid, så grill foliepakkene under lokk i ca. 20 minutter.
  10. Tilsett litt søt chilisaus og dryss eventuelt på mer friske urter over kyllingen, rett før servering.
Serveres med hva du måtte ønske: ris, potetbåter, pommes frites -eller godt ferskt brød 

Servert med pommes frites med havsalt !

Klar til servering !


Klar til steking !


Ingredienser
Spis & Nyt ⊱╮⊱╮

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF