09 juni 2015

Foliebakte grønnsaker ✿


Smasken tilbehør til grillmat i steden for salat.
Passer til kjøtt, fisk og kylling -eller som egen vegetarrett.
 
Bruk de grønnsakene du liker best og har tilgjengelig, som for eksempel:
  • Rød paprika
  • Gul paprika
  • Grønn squash
  • Sopp
  • Asparges
  • Rødløk
  • Olje/Smør
  • Salt
  • Pepper
  • Basilikum 
  • Blad persille
Sånn gjør du:
  1. Skjær grønnsakene i biter og skiver, ikke altfor små.
  2. Fordel grønnsakene på 'ark' av aluminumsfolie. en pakke per porsjon.
  3. Krydre med salt og pepper og dryss over grovhakket friske urter.
  4. Hell til slutt over litt olje eller legg på en bit godt smør.
  5. Pakk foliepakkene godt sammen.
  6. Grilles under lokk i ca. 20 minutter.

I dag serverte jeg de foliebakte grønnsakene med grillet marinert kyllingfilet, stekte 
maiskolber, potetsalat og godt brød
Foliebakte grønnsaker, grillet mais og kyllingfilet ✿

Ferdig bakte grønnsaker
 
 
Forbereder foliebakte grønnsaker ✿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF