04 juni 2015

Hjemmelaget rekesalat, servert på smørbrød med avokado ♫


Her kommer det oppskrift på nydelig friske og smakfulle rekesmørbrød.
Lag gjerne majonesen selv, oppskriften finner du her.

Kan nytes når som helst -og nesten hvor som helst 
Kos dere

Du trenger:
  • ca. 800 g reker med skall                                
  • 3 ss creme fraiche lett
  • 170 g majones (= en pose fra Mills)
  • Frisk dill 
  • 1/4 rødløk
  • 0,5-1 stk chili 
  • 1 stk sitron
  • 1 stk avocado
  • Frisk salat
  • Godt brød
  • Godt smør
Sånn gjør du:
  1. Lag majones, hvis du ikke bruker kjøpe-majones.
  2. Skrell reker.
  3. Visp sammen creme fraiche og majones.
  4. Tilsett en neve hakket dill, litt finhakket rødløk og ca. 1/2 finhakket chili.
  5. Skvis over saften av 1/2 sitron og bland alt godt sammen.
  6. Bland forsiktig inn rekene.
  7. Skjær avokado i skiver, skvis over saften av 1/2 sitron.
  8. Smør litt godt smør på brødskiver.
  9. Legg på frisk salat,  rekesalaten og noen skiver avokado.
  10. Dryss over litt frisk dill.
Klar til servering


Ingredienser



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF