Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Google+

mandag 6. juli 2015

Innbakte lammepølser med hot tomatsalsa og mozzarella, på hyttevis ✿ღ


Det regner,  -noe voldsomt i dag ஃ☂ஃஃ☂ஃ
Er ulykka ute, må man kose seg inne ღღ
Tur til Annis Pølsemakeri, på Ringebu for å kjøpe verdens beste pølser.
Jeg kjøpte verdens beste lammepølse med fetaost og oliven.

Skikkelig juks i dag altså, kjøpte ferdig pizzabunn. Langt i fra like god, som den du lager selv,
men utrolig lettvint. Vil du lage din egen deig, finner du oppskrift på innbakte pølser jeg lagde tidligere, med hjemmelaget deig her.

Store pølser og masse deig, det holder med 1 pølse per porsjon.
Spis & Nyt  ♪♫


Ingredienser:
  • Lammepølser eller andre gode pølser
  • Tomatsalsa *
  • Revet mozzarella
  • Pizzabunn c",)
  • Koriander
Tilberedning:
1. Lag tomatsalsa først. Den kan lages i god tid i forveien, får du igjen rester så kan den oppbevares i kjøleskapet i ca. en uke.

2. Skjær pizzabunnen i firkanter.

3. Smør på tomatsalsa, ikke ta på tomatsalsa helt i enden,  legg på en pølse og dryss over revet ost, rull deigen sammen. Kan virke litt "trælete" men det går bra !!! Fester seg sammen under stekingen.


4. Legg dem i en langpanne, med bakepapir. Legg dem med skjøten ned. La dem heve i ca 15 minutter. Ble positivt overrasket, den ferdig kjøpte pizzabunnen hevet seg faktisk, både før og under steking.

Stek dem på 220 grader/ innstilling 6 på gassovn i 15-20 minutter, steketiden varierer etter størrelsen på pølsene og tykkelsen på deigen.
Hvis du bruker gassovn, så snu dem etter 10 minutter, da den som regel kun har undervarme, min gassovn har i hvert fall det.
Jeg snudde dem etter 10 minutter og stekte dem ytterligere 10 minutter på den andre siden.

Server dem gjerne med litt frisk koriander

Klare til steking
Tomatsalsa:
  • 0,5 rødløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 rød chili
  • 0,5 ss sukker
  • 400 g grovhakkede tomater, hermetiserte
  • 1 ss limesaft
  • Salt og pepper
  • Koriander
Sånn gjør du:
  1. Finhakk rødløk og hvitløk (eller bruk hvitløk på tube).
  2. Del chili på langs og fjern frøene. Finhakkes.
  3. Ha alle ingrediensene, bortsett fra koriander i en kasserolle.
  4. La det småkoke uten lokk i ca. 15 minutter.
  5. Tilsett grovhakket koriander mot slutten av koketiden.
  6. Smak til med salt og pepper.
Hovedingrediensene - "Hyttejuks" er lov !!

Pølsedisken på Annis Pølsemakeri
El Coto Crianza Rioja 2011



  • Passer til: Lyst kjøtt   Lam og sau   Ost  
  • Land/distrikt: Spania, Rioja, Øvrige
  • Årgang: 2011
  • Råstoff: Tempranillo 75%, Garnacha 25%
  • Metode: Tradisjonell vinifikasjon. 24 md. fatlagring.
  • Innhold: Alkohol 13,50%Sukker: 1,30 g/l Syre: 5,60 g/l
  • Lagringsgrad: Drikkeklar, ikke egnet for lagring
  • Produsent: Bod. Franco-Españolas
  • Grossist: Vino A/S


  • Ps: Dette er ikke sponset innlegg eller reklame, kun nok en fornøyd kunde hos Annis Pølsemakeri.

    Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar