18 juli 2015

Kyllingsalat med pasta og pestodressing


Jeg hadde igjen to grillet marinerte kyllingfileter etter middagen i går.
Da ble det en god pastasalat til lunch i dag

Du kan også bruke ferdig grillet kylling i denne salaten.
Pastasalat er jo så godt da -og kan varieres i det uendelige.

Den pestoen du lager selv er jo som regel den beste, men du trenger forskjellige ingredienser som du kanskje ikke bruker hver dag. Da kan være fristende å ty til ferdig pesto på glass og det er lov altså !
Spis & Nyt ღ

Du trenger til 4 porsjoner:
  • 150 g tørr pasta
  • 300 g kyllingfilet
  • 1 stk rød paprika
  • 1 liten box mais
  • 2 dl salat, jeg brukte isbergsalat
  • 2 never ruccola
  • 1/2 agurk
  • 12 små snacks tomater
  • 4 ss crème fraîche lett
  • Pesto, smak til med ønsket mengde
Sånn gjør du:
  1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Skyll den i kaldt vann, så den ikke fester seg sammen.
  2. Stek eller grill kyllingfilet, hvis du ikke har rester av stekt/grillet kylling. Krydre den godt med grillkrydder eller paprika, salt og pepper -eller mariner dem i en god marinade før du steker dem. Avkjøl kyllingen og skjær den i biter.
  3. Skjær paprika og agurk i biter, fjern den bløte remsen i midten.
  4. Skjær eller riv opp salat.
  5. Tomatene kan gjerne være hele, så blir ikke salaten så bløt.
  6. Bland alle ingrediensene til salaten godt sammen.
  7. Bland sammen crème fraîche og pesto til en dressing og server ved siden av salaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF