Meksikansk gryte med ris..... ja, det har vel 80% av den norsk befolkning spist
- og da gjerne den fra Toro' med en haug med E-stoffer og tørkede grønnsaker !!
Den blir så mye bedre når du lager den selv fra bunnen av -og det tar ikke lengre tid, begge skal
koke i 20 minutter !!
Enkelt og godt !!
Fiks ferdig på 30 minutter og alt du trenger er en stor stekepanne.
Server gryteretten dampende varm med salat og godt brød og/eller tortilla chips.
Du trenger til 4 porsjoner:
- 400 g karbonadedeig
- Stekesmør
- 1 stk paprika
- 1 stk chili
- 2 dl langkornet ris
- 800 g hermetisterte tomater med basilikum og oregano
- 1 stk buljongterning/kjøttfond
- 2 dl vann
- 1⁄2 stk purre i ringer
- Frisk basilikum
- Stek karbonadedeigen i smør. Du kan også bruke kjøttdeig, hvis du foretrekker det.
- Tilsett risen og la det frese litt, til risen er blank.
- Hell i tomater, vann og kjøttfond.
- Kok opp.
- Skjær paprika i biter, purre i ringer, finhakk chili og tilsett grønnsakene i gryten.
- Kok gryten i 20 minutter.
- Dryss over litt hakket basilikum ved servering.
Barone Montalto Collectione di Famiglia Nero d'Avola 2014
Kaffe & Cognac ! |
Fint på fjellet i dag ! |
Klar til servering ♫♪ |
Spis & Nyt ¸¸.•*¨*•♫♪ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar