09 august 2015

BBQ marinerte koteletter & vannmelonsalat med kikerter ♫


God, enkel og smakfull middag på grillen !
Tilbehøret til de marinerte kotelettene er fløtegratinerte poteter og den smakfulle vannmelonsalaten, som passer perfekt til kotelettene.
Spis & Nyt ♫♫

Du trenger:
  • Nakkekoteletter
  • BBQ-marinade *
  • Vannmelonsalat *
Sånn gjør du:
  1. Lag først BBQ-marinaden og mariner kotelettene, gjerne ett par timer.
  2. Husk og ta kjøttet ut av kjøleskapet 30-45 minutter før det skal grilles.
  3. Tilbered de fløtegratinerte potetene eller ønsket tilbehør.
  4. Lag vannmelonsalaten og sett den i kjøleskapet frem til servering.
  5. Grill kotelettene på varm grill på direkte varme ca. 4 minutter på hver side.
  6. La de gjerne få hvile litt på indirekte varme før servering.



Vannmelonsalat
  • 1/4 stk vannmelon
  • 1 boks kikerter
  • 1-2 pk fetaost i olje med oliven og hvitløk
  • 1 neve ruccola
  • 1/2 stk rødløk
Sånn gjør du:
  1. Hell av laken og skyll kikertene i kaldt vann.
  2. Skjær vannmelon i terninger.
  3. Hakk rødløk.
  4. Bland vannmelon, rødløk, kikerter og ruccola forsiktig sammen i en bolle.
  5. Hell over hele boksen med fetaost.
BBQ-marinade
  • 2 ss brunt sukker
  • 3 fedd hvitløk, presset
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 4 ss soyasauce
  • 1 ss honning
  • 1 dl Heinz ketchup
  • 1 ts worcestersaus
Sånn gjør du:
  1. Tilsett alle ingrediensene i en bolle og rør det kraftig sammen.
  2. Gni kjøttet godt inn med marinande og mariner kjøttet i ett par timer, gjerne lenger.
Jeg serverte retten med fløtegratinerte poteter, som du finner oppskrift på her.
Griller koteletter  ♫
Spis & Nyt ♫


Klar til servering  ♫

Marinering av koteletter  ♫

Ingredienser til vannmelonsalat !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF