23 august 2015

Eggedosis med friske bær ღ


Enklere dessert finnes neppe, hvis du skal lage den selv -og ikke bruke ferdig produkter !
Fiks ferdig på 10 minutter ! Godt er det også !

Jeg spiste mye eggedosis i barndommen, ofte på hytta i fjellheimen, vispet og vispet med en hjulvisp. Eggedosis er veldig mektig og søtt, men når du tilsetter friske bær blir den mye friskere 

Til 4 porsjoner:
  • 4 stk egg
  • 4 ss sukker
  • Jordbær
  • Blåbær
  • Sitronmelisse
Sånn gjør du:
  1. Visp sammen egg og sukker til eggedosis.
  2. Skjær jordbær i biter.
  3. Legg jordbær og blåbær i porsjonsglass.
  4. Hell over eggedosisen.
  5. Pynt med sitronmelisse.
Hvis du ønsker en litt mer voksen versjon så kan du tilsette en skvett Cognac.
Desserten må serveres med en gang !




☆҉.¸.•
(⁀‵⁀) ☆҉.☆҉.¸.•°
.`⋎´☆҉.¸.•° Lev - Spis - Nyt !
☆҉.¸.••♪♫⁀°♡ღ¸☆´ •♪♫¸.✿´´¯`•.¸¸. ི

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF