26 august 2015

Pitapizza med pølser og ananas !


MÆDDAN - Og den lyt gå fort !!
Hverdag og tidsklemma, noen som kjenner seg igjen ?
Det var så mye bedre før, når unger var unger som bygde hytter i tre, hoppet paradis midt i veien og sykla på en altfor stor sykkel uten hjelm, kasta på stikka og lekte 'boksen går', 'titten på hjørnet'
og 'anti over'.

Tenk litt på hvor mange fritidsaktiviteter barna dine er med på, trenger ikke være med på alt.
La dem få litt tid til "å kjede seg" også !
Vet - lettere sagt en gjort 
Middagen i dag er i hvert fall rask, enkel og barnevennlig !

Du trenger:
  • Pitabrød, gjerne fullkorn
  • Hermetisk tomat med oregano & basilikum
  • Pølser
  • Ananas
  • Revet ost
Sånn gjør du:
  1. Skjær pølser i biter. Bruk de pølsene du liker best.
  2. Dekk bunnen på pitabrødet med tomat. Pizza -eller pastasaus kan du også bruke.
  3. Legg på pølser og ananas. Jeg brukte hermetisert ananas, men selvsagt kan du bruke fersk.
  4. Dryss over revet ost. Jeg brukte mozzarella.
  5. Stekes ved 225 grader i ca. 10 minutter.
  6. Serveres gjerne med litt ruccola.
Snart klare til steking !
Fiks ferdig på 20 minutter !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF