25 august 2015

Spaghetti med kyllingkjøttdeig, grønnsaker & kokosmelk !


Slunken lommebok etter ferien, men mat må vi ha !
Kyllingkjøttdeig og pasta !!
Billig og ganske så sunn middagsmat !

Kanskje det også er flere enn meg, som kjøper pakker med paprika i flere farger -og den grønne ligger stadig igjen, NÅ kan du putte den i gryta 


Til 6 porsjoner trenger du:
  • 800 g kyllingkjøttdeig
  • Stekesmør
  • 1 boks lett kokosmelk
  • 1-2 stk gulrøtter
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk chili
  • 1 stk grønn paprika
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 lime
  • 1 ts salt
  • 500 g fullkorns spaghetti
  • Koriander
Sånn gjør du:
  1. Skjær/hakk rødløk og paprika i små terninger.
  2. Finhakk hvitløk og chili, jeg brukte hvitløk 'på tube'.
  3. Riv gulrøttene på ett rivjern.
  4. Stek kjøttdeig i en stor stekepanne med litt smør. 
  5. Tilsett rødløk, chili, hvitløk, gulrøtter og kokosmelken. Du kan gjerne bruke lett kokosmelk, hvis du ønsker det.
  6. La den småkoke i 20 minutter.
  7. Smak til med limesaft og salt.
  8. Kok spaghetti etter anvisning på pakken.
  9. Legg kokt spaghetti på en tallerken, hell over kjøttdeigen og dryss over litt frisk hakket koriander.
Kjøttdeigblanding, skal småkoke i 20 minutter !

Spis & Nyt 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF