Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Google+

onsdag 28. oktober 2015

Blåskjell med chorizo ♫♪


Blåskjell er egentlig veldig billig mat -og noe av det beste som finnes !
I dag ble det blåskjell og chorizo, en spennende kombinasjon.
Nyt denne smaksbomben  ♫♪


Til  forrett til 4 porsjoner eller hovedrett til 2 porsjoner trenger du:
  • 1 kg blåskjell
  • Rapsolje
  • 100 g chorizo
  • 1-2 stk sjalottløk
  • 1 stk chili
  • 1 dl fløte
  • 1 dl cider med grønn te og sitrus
  • Bladpersille
Sånn gjør du:
  1. Rens blåskjellene og kast de som er skadet.
  2. Hakk sjalottløk.
  3. Finhakk chili.
  4. Skjær chorizo i små biter.
  5. Varm olje i en stor kjele.
  6. Surr løk, chili og chorizo i litt olje noen minutter.
  7. Hell over fløte og cider.
  8. Tilsett blåskjellene og la det koke under lokk ca. 4 minutter til skjellene åpner seg.
  9. Dryss over hakket frisk bladpersille ved servering.
Server blåskjellene med godt brød eller pommes frites.

Cider kan erstattes med hvitvin eller vann og litt sitronsaft.

Spis & Nyt ♫♪

Paprikaen i chorizo pølsen gir en herlig farge på sausen !

Klar til servering

Freser sjalottløk, chorizo og chili i olje

Ingredienser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar