Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Google+

søndag 25. oktober 2015

Crock-Pot Spaghetti Bolognese ✿


Maten blir så god når den kan kose seg lenge på lav varme.
Prøvde meg på bolognese i Crock-Pot i dag. Bolognese er en tomatbasert kjøttsaus.
Spaghetti bolognese er en av de, hvis ikke den mest spiste pastaretten i verden.
Kjøttsaus tilberedt i Crock-Pot passer seg selv mens du er på jobb, skole eller fritidsaktiviteter.
Det gjenstår bare og koke spaghetti når du kommer hjem igjen.
Så enkelt -og så godt som det blir !!



Passet veldig godt med pasta i dag, selv om det er søndag -det er vist nok verdens pastadag i dag !

Du trenger til 6 rikelige porsjoner:
  • 800 g stekt kjøttdeig
  • 400 g tomater på boks
  • 2-3 stk gulrøtter, revet
  • 1 stk løk, hakket
  • 1 stang stangselleri, hakket
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 neve baby spinat, hakket
  • 3 ss tomatpure
  • 3 ss rødvin
  • 1 ts oregano
  • 1 ts timian
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • Spaghetti
  • God revet ost

Sånn gjør du:
  1. Stek kjøttdeigen raskt i to omganger, på en varm panne med litt smør eller olje.
  2. Legg alle ingrediense i Crock-pot-gryta, unntatt spaghetti og revet ost.
  3. Bland alt godt sammen.
  4. Kok kjøttdeigblandingen i 7-8 timer på LOW eller 4-5 timer på HIGH. Kan gjerne koke lenger også. Den er konstruert slik at dampen som kommer opp fra maten dannes på undersiden av lokket før det drypper ned i maten igjen. Det er veldig lite væske som fordamper. I en ovn eller i en kjele på komfyren vil mye vann fordampe, og du kan også regulere hvor mye væsken koker inn. I en slow cooker er lokket på under hele kokeprossen og væske fra kjøtt og grønnsaker vil bli i gryten. Så du trenger ikke være redd for at den skal tørrkoke.
  5. Når det gjenstår ca. 20 minutter av koketiden, koker du spaghetti i en kjele etter anvisning på pakken.
  6. Sil av vannet og bland spagettien sammen med kjøttsausen eller legg kjøttsaus over pastaen ved servering.
  7. Dryss over litt revet parmesan eller annen god revet ost over retten ved servering.
Klar til servering, med ett dryss persille !


Kokt på HIGH i 4,5 time

Bland alt godt sammen med plastikk redskap, ikke stål.

Legg alle ingrediensene i gryta

Ingredienser

Ingredienser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar