18 februar 2016

Karamellisert rødløk ♫♪


Karamellisert rødløk er smaskens tilbehør til blant annet biff, burger, fiskepudding og koteletter.
Passer rett og slett til det meste !
- og så godt som det er ☆҉.¸.••♪♫⁀°♡ღ

Du trenger:
  • 2 stk rødløk
  • 1 ss olje
  • 20 g smør
  • 70 g brunt sukker
  • 1 dl rødvinseddik
Sånn gjør du:
  1. Skjær rødløk i tynne ringer, bruk gjerne en mandolin.
  2. Smelt smør i en tykkbunnet panne eller kjele.
  3. Tilsett løk, sukker og olje.
  4. La den surre i 5 minutter, mens du rører rund med en tresleiv.
  5. Tilsett eddik og legg på lokk.
  6. La løken småkoke på svak varme i 40 minutter, ta av lokket de siste de minuttene så væsken damper bort.

Koker karamellisert rødløk 
Flat Iron Steak Sandwich med karamellisert rødløk  ♫♪ Oppskrift her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF