Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Google+

onsdag 10. februar 2016

Kremet grønnsakspasta med gulrot -servert med røkelaks og reker ღ


En smakfull, lettlaget pastarett som passer godt til lunch, middag eller til kvelds !
Prøvde den nye grønnsakspastaen som er på markedet, den med gulrøtter.
Den smakte helt greit, men om den er så sunn vet jeg ikke.....
Bland pastaen med reker, røkelaks, vårløk og crème fraîche Snadder !!

Ingredienser til 2 porsjoner:
  • 100 g røkt laks
  • 200 g reker, uten skall
  • 250 g pasta med gulrøtter
  • 2 stk vårløk
  • 3 ss crème fraîche lett
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper 
  • Sitron
Fremgangsmåte:
  1. Skrell rekene.
  2. Skjær røkt laks i skiver.
  3. Skjær vårløk i ringer.
  4. Kok pasta etter anvisningen på pakken og sil av vannet. 
  5. Bland crème fraîche, røkt laks og vårløk med spaghettien.
  6. Smak til med salt og pepper.
  7. Vend rekene inn i spaghettien og server.
  8. Dryss over hakket koriander ved servering og server med en sitronbåt.
Tips: Grønnsakspasta med gulrot kan byttes ut med tagliatelle.
Ingredienser !
Spis & Nyt !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar