Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Google+

fredag 18. mars 2016

Ovnsbakt ørret i hot tomatsaus, servert med pasta & asparges !


Enkel, sunn og god middag !
Tomatsausen er laget med friske tomater og chili.
Jeg serverte retten med tagliatelle og lettkokte asparges

Du trenger til 4 porsjoner:
  • 800 g skinn og benfri ørretfilet
  • 2 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 6-8 stk tomater
  • 2-3 stk rød chili
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 stk løk
  • Olje
  • Basilikum
  • Pasta
  • Asparges

Slik gjør du det:
  1. Rens chilien og fjern frøene, skjær den i biter.
  2. Skjær tomater i båter/biter.
  3. Kjør chili og tomater i foodprosessor til en grov masse. 
  4. Skrell og hakk løk og hvitløk og surr dem i olje.
  5. Ha i tomatmassen og kok sausen i ca. 15 minutter.
  6. Tilsett en neve, hakket, frisk basilikum og smak til med salt og pepper. 
  7. Stek fisken i stekeovn på 200 grader i 15-18 minutter,
  8. Kok pasta a'dente etter anvisning på pakken.
  9. Server varm pasta med stekt ørret og hell sausen over.
  10. Dryss over frisk basilikum og server retten med lettkokte asparges.
Tomater og chili
Tomater og chili 
Klar til servering !

Spis & Nyt 

Ingredienser
Sjømatmagasinet Nr. 1 / 2016 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar