22 mars 2016

PØLSEGRYTE MED PASTA & CURRY ✿


I dag skinner solen på Hedmarken, den har visstnok ikke tenkt til å bli så lenge, så vi må nyte den når den først er fremme ✿✿✿✿

Middag som er ferdig i løpet av 20 minutter passer bra på sånne dager !
Pasta med pølser er en kjent gjenganger.

Smakfullt,enkelt og godt -de dagene man har annet og gjøre enn å lage mat i flere timer.

Bruk gjerne pølser av kylling og kalkun, samt fullkornspasta for å gjøre den så sunn, som
pasta og pølser kan være.


Du trenger til 4 porsjoner:
  • 200 g fullkornpasta, ukokt
  • 1 løk
  • 1 rød paprika, i terninger
  • 200 g sjampinjong
  • 2 ss raps eller -solsikkeolje
  • 1 ss red curry pasta
  • 1/2 purre
  • 450 g kjøttpølser 
  • 3 dl lett crème fraîche
  • 1 dl melk
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • Persille
Slik gjør du:
  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  2. Grovhakk løk, skjær paprika i biter og sjampinjong i skiver.
  3. Skjær purre i ringer og pølser i biter.
  4. Fres løk, paprika og sjampinjong i olje til det er gyllent. 
  5. Tilsett red curry pasta og fres det under omrøring ett minutt eller to.
  6. Ha i purre og kjøttpølse. 
  7. Rør inn crème fraîche og melk. Du kan bytte ut melk med mer crème fraîche, hvis du har flere bokser. (Hadde bare kjøpt en boks jeg og det ble litt lite saus, funket helt greit med en melkeskvett i tillegg)
  8. Kok opp og la det koke i 5 minutter, smak til med salt og pepper.
  9. Vend inn den kokte pastaen.
  10. Dryss over litt persille ved servering.
Under arbeid !
Klar til servering


Ingredienser

God Påske

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF