14 mai 2016

Hyttesnadder ♪♪ Biffsnadder med pasta og bearnaise ♪


Biffsnadder er som navnet sier SNADDER ♫♪

Minner litt om 80-tallet, det var vel på den tiden biffsnadder invaderte Norge.
Like godt i 2016  
Jeg serverte biffsnadder med pasta & bearnaise !

Jeg bruker tagliatelle, båndspaghetti i denne retten.
Legenden forteller at tagliatelle pasta er inspirert av hårmanken til Lucrezia Borgia. En poetisk og dyktig kokk ved hoffet dedikerte denne pastaen til henne under bryllupet med Alfonso d'Este: ingen pastafasong kan skilte med en mer romantisk opprinnelse. Barilla viderefører denne tradisjonen for å kunne gi deg Tagliatelle, tilberedt av perfekt utkjevlet deig, passe ru og porøs til å holde på sausen og fremheve smakene.
(Ref. Barilla)

🍷I glasset : Matua Marlborough Pinot Noir 2014.

God middag - Spis & Nyt ♫♪



Du trenger til 4 porsoner:
  • 800 g ytrefilet av storfe
  • Smør
  • Solsikke eller rapsolje
  • 1 box minimais
  • 200 g champignon
  • 4 vårløk
  • 1-2 stk rød paprika
  • Salt
  • Pepper
  • Biffkrydder
  • 12 bunter tagliatelle *
  • Bearnaisesaus *
  • Persille
Biffsnadder:
  1. Skjær ytre eller indrefilet av storfe i biter, eller bruk ferdig biffkjøtt i strimler. Personlig er jeg ikke så veldig begeistret for ferdigpakket biffkjøtt i strimler.  Det er som regel ikke det møreste kjøttet -og inneholder ofte mye fett og slintrer !!
  2. Stek kjøttet i olje og smør, på sterk varme, litt og litt om gangen.
  3. Legg til side.
  4. Stek minimais, paprika, vårløk og champignon.
  5. Legg tilbake kjøttet og krydre godt med salt, pepper og biffkrydder.
Bearnaisesaus:
Finner du oppskrift på her.
På hytta er det lov og jukse litt så jeg brukte ferdig bearnaise fra Jacobs i dag, den var veldig god altså !

Tagliatelle:
Kok tagliatelle etter anvisning på pakken.

Matua Marlborough Pinot Noir 2014
Dufter av lett jord og modne røde bær mot jordbær og lette blomstertoner. 
Saftig og enkel sødmefull frukt på smak. Lett og tørr utgang med noe tørr bitterhet.
  • Varetype:Rødvin
  • Land/distrikt:New Zealand, Marlborough
  • Årgang: *)2014
  • Passer til:Lyst kjøtt   Storfe   Svinekjøtt  




  • Farge:Middels dyp blårød.
  • Lukt:Fruktig aroma med fint preg av røde bær og urter, hint av fat.
  • Smak:Saftig, bløt og fint balansert, preg av røde bær og litt fat.
  • Råstoff:Pinot Noir 100%
  • Metode:Tradisjonell vinifikasjonsprosess, ikke fat- eller flaskemodnet før førsalg.
  • Innhold:Alkohol 13,00%Sukker: 3,90 g/lSyre: 6,40 g/l
  • Lagringsgrad:Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Produsent:Matua Wines
  • Grossist:Treasury Wine Estates Norway A
  • Distributør:Trebuchet AS















Nå blir det snart hyttesnadder ♪♪
Nom Nom ♪♪

Ingredienser til hyttesnadder ♪♪
♪♪♪
Snør ute, men varmt inne  ♪
Raubakk - Heggsetra - Sør Fron - 14.05.16

Ut på tur, da blir det så godt å komme inn igjen !
Været skifter fort her oppe, alle årstidene på en dag ♫♪

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF