19 desember 2016

Restesuppe-lapskaus med grønnsaker, pasta og litt ymse ❥•♪♫⁀°♡ღ


Mandag -og tid for å rydde opp i kjøleskapet ♫♫
Man skal helst ikke kaste mat, så da putter vi det vi har i en kjele !!
Ta hva du har - alt er lov !

Det som er lurt å tenke litt på er koketiden på de forskjellige grønnsakene, så alt blir passe kokt.
Denne oppskriften er nok til 6 solide porsjoner -og fiks ferdig på 30 minutter !

Håp i ei gryte, for slunkne lommebøker ♫♫


Jeg fant:
  • 4 stk farsekaker 
  • 2 stk wienerpølser
  • 1 stk gul løk
  • 2 stk gulrøtter
  • 2 stk litt pusslete vårløk
  • 1/2 søt rød paprika
  • 1/2 squash
  • 1 søtpotet, brukte bare en halv en
  • 400 g hermetiske tomater med basilikum og oregano
  • 120 g pasta, jeg brukte fullkornspasta, som skulle koke i 7 minutter
  • 10 dl kjøttkraft, jeg brukte vann og 3 beger kjøttfond
  • Salt
  • Pepper
  • Persille.

Sånn gjør du:
  1. Skjær farsekaker og pølser i biter.
  2. Hakk løk og skjær alle grønnsakene i biter.
  3. Stek løken i litt smør eller olje til den er gyllen i en tykkbunnet kjele.
  4. Tilsett gulrøtter, søtpotet og vårløk, la det surre under omrøring noen minutter.
  5. Hell over kjøttkraft og tomater, la det koke i ca. 10 minutter.
  6. Tilsett farsekaker, pølser, paprika og squash.
  7. Tilsett pasta og la suppen koke videre til pastaen er ferdig, se anvisning på pastapakken.
  8. Smak til med salt og pepper.
  9. Dryss over persille ved servering.
Ingrediensene er kuttet opp i biter !


Ingredienser !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF