Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Google+

lørdag 4. mars 2017

Rekesmørbrød med koriander -og persille pesto ♫


Herlige rekesmørbrød med smaksrik, hjemmelaget pesto 
Lag gjerne majones selv, oppskrift her.
Kan nytes når som helst -og nesten hvor som helst ♫
Kos dere


Du trenger:
  • Reker
  • 1 bunt koriander
  • 1 bunt persille
  • 2 ss pinjekjerner
  • 1 dl olivenolje
  • Salt 
  • Pepper
  • Sitron
  • Loff
  • Smør
  • Majones
  • Ruccola

Sånn gjør du:
  1. Rist pinjekjerner raskt i en varm stekepanne.
  2. Kjør koriander, persille, pinjekjerner og olivenolje med en stavmikser til en glatt masse.
  3. Smak til med salt og pepper.
  4. Skrell rekene.
  5. Smør loffskiver med smør, legg på litt ruccola, masse reker, majones, pesto og sitron.
Ristet pinjekjerner  ♫
Klipp av urtene, med stilk og alt....  ♫ Så mye hadde jeg...... 
..... så mye fikk jeg igjen 😊
Koriander -og persille pesto klar til servering  ♫
Rekesmørbrød klare til servering  ♫
Spis & Nyt  ♫

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar