01 mai 2017

Kremet pasta med chorizo og bacon ♫♪


Jeg hadde igjen noen rester av 👉 chorizo og bacon -og tenkte at det må da være en god smakskombinasjon. 👉 Grønnkål hadde jeg også igjen, fra gårsdagens middag.

Pasta passer jo til alt !
Resultatet ble en herlig pastarett med masse smak !


Du trenger til 3 porsjoner:
  • 200 g chorizo
  • 1 pakke bacon, jeg brukte skogsbacon
  • Olje
  • 100 g cherrytomater
  • Grønnkål
  • 3 dl fløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 200 g pasta, jeg brukte tagliatelle
  • Lime
  • Parmesan
  • Friske urter, jeg brukte korinader og persille
Sånn gjør du:
  1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil av vannet, men ta vare på litt av kokevannet.
  2. Skjær bacon og chorizo i biter -og stek dem i litt olje. Tilsett grønnkål og la den steke med noen minutter. Legg baconblandingen over i en kjele, hvis du ikke bruker en veldig stor stekepanne. 
  3. Tilsett fløte og kok opp, smak til med salt og pepper.
  4. Tilsett kokt pasta og tomater, delt i to -og bland alt godt sammen. Tilsett litt av kokevannet om nødvendig.
  5. Skvis over litt limesaft.
  6. Server pastaen med ett dryss parmesan og friske urter.
  7. Spis & Nyt ♫♪
Ingredienser ♫♪
Bacon, chorizo, grønnkål og fløte ♫♪
Klar til servering ♫♪
Spis & Nyt ♫♪

1 kommentar:

  1. Du har en flott blogg. Med BloggerContest.com er du en kandidat til å vinne med ditt nettsted eller blogg, markedsføre nettsiden din, vinne premier og kampanjer. Med støtte fra våre sponsorer via vi organiserer vår blogkonkurranse for første gang i 2017. Du kan lære mer om deltakelse fra vår nettside. Du kan bli med, programmene pågår.
    Takk for din interesse og støtte!


    Web: http://www.bloggercontest.com
    Mail: contact@bloggercontest.com
    PBX: +390694802050

    SvarSlett

Print Friendly and PDF