Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Google+

onsdag 28. juni 2017

Krabbeklør med chili ♥ Viña Maipo Rosé ♫♫

Inneholder produktplassering !

Viña Maipo Rosé ♫♫ 
Blir nå lansert på boks av vingrossist og importør VCT Norway AS og Concha y Toro Norway AS.
Jeg har vært så heldig og fått tilsendt en vareprøve.

Vinen kommer fra Central Valley – Chile
En forfriskende rosévin med duft og smak av røde bær og sitrus. 
Ung, frisk og fruktig med lett sødme og en behagelig finish.
(Les mer om vinen nederst på siden)


Rosévin -Så lett kan et enkelt ord gi oss den ultimate sommerfølelsen ! 
Disse duggfriske rosa dråpene gir assosiasjoner til sol, sommer, ferie og terrasseliv.
Rosévin blir mer og mer populært i Norge. Hittil i år har salget økt med 7% på Vinmonopolet.

Viña Maipo Rosé kan nytes som terrassevin, en varm sommerkveld med gode norske jordbær, eller serveres som tilbehør til lett sommermat.

Nå er jeg ikke jeg noen vinkjenner, men en utrolig god vindrikker.
Jeg synes Viña Maipo Rosé var veldig god, men den MÅ serveres iskald !!
Jeg synes den passet godt til den litt sterke chilien -og vil tro den passer utmerket til salte tapasretter.


Har du prøvd kombinasjonen rosévin og krabbe ??
Viña Maipo Rosé inneholder masse sødme av røde bær, som passer perfekt til krabbe !

Krabbeklør er så godt !!
Det er det beste på hele krabben, spør du meg.
Herlig, smakfull og god rett, som passer ypperlig på en varm sommerkveld.
Retten kan også serveres som en god forrett ♫♫ 



Du trenger til 2 porsjoner:
  • 1 kg krabbeklør
  • Raps eller solsikkeolje
  • Revet skall fra 1 sitron
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 rød chili 
  • 1/2 ts godt salt 
  • 1/2 ts nykvernet pepper
  • Saften fra 1/2 sitron
  • Koriander

Sånn gjør du:
  1. Fjern skallet på klørne. Jeg bruker en nøtteknekker. Prøv å ta vare på som mange hele, som mulig, ikke lett men... 
  2. Riv sitronskall, finhakk hvitløk og chili.
  3. Ha 2 ss olje i en stekepanne.
  4. Varm opp og surr revet sitronskall, hvitløk og chili i oljen, kun ett par minutter under ømrøring.
  5. Tilsett kjøttet fra krabbeklørne. 
  6. Strø over salt, pepper og sitronsaft. 
  7. Rør forsiktig.
  8. Legg på de hele krabbeklørne og rør kjempeforsiktig.
  9. Krabbeklørne skal bare stekes i 1-2 minutter.
  10. Dryss over frisk hakket koriander og server med godt brød.
Ingredienser 
Surrer chili, hvitløk og sitronskall i olje
Tilsatt kjøtt fra krabbeklørne og krabbeklør
Klar til servering
Spis & Nyt 

Mer om vinen:
Laget på utvalgte druer fra vingårder i Central Valley.
50% av druene er håndplukket og vinen er lagret på ståltank i 2 måneder.

Druer: Syrah 70%, Cabernet Sauvignon 20%, Muscat 6% og Merlot 4%.
Alkohol:  12,5 %
Syre: 5,0 g/l
Sukker: 5,0 g/l

Vinmonopolnr.: 734406 (bestillingsutvalget) Pris: 318,90

ROSA SOMMER 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar