27 juni 2017

Laks og sommerkål på grillen ♫♫♥


I dag blir det grillmat !
Nydelig, enkel sommermat, servert med nypoteter ♫♫
Herlige porsjonspakker med laks og verdens beste grønnsak, sommerkål !
Server gjerne retten med gode jordbær eller bringebær !


Du trenger til 2 solide porsjoner:
  • 2 x 200 g laksefilet
  • 1/2 sommerkål
  • 1/4 rødløk
  • Svarte oliven
  • Dill
  • Persille
  • Smør
  • Salt
  • Pepper
  • Nypoteter
  • Lettrømme
  • Lime
  • Bringebær/Jordbær

Sånn gjør du:
  1. Sett først på potetene til koking, da de tar lengst tid.
  2. Klipp til 4 store aluminiumsfolie-ark, pensle dem litt med litt olje.
  3. Finhakk rødløken.
  4. Legg laksefiletene på hvert sitt folieark og krydre den med salt og pepper.
  5. Fordel rødløk, dill og hakket oliven over fisken. 
  6. Legg på en god bit smør på hver laksefilet.
  7. Smelt en god bit smør og bland med finhakket persille.
  8. Skjær sommerkål i båter og krydre med salt og pepper.
  9. Legg sommerkål på smurt aluminumsfolie og fordel smørblandingen over begge pakkene.
  10. Ta tak i alle fire hjørnene, la de møtes på toppen, lukk pakkene godt sammen og legg de på grillen, med skjøten opp i 10-12 minutter.
  11. Server retten med kokte nypoteter, lettrømme, en limebåt og friske bær.
Laks ♫♫
Sommerkål ♫♫
Grilles under lokk i 10-12 minutter  ♫♫♥


Ingredienser ♫♫

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF