15 september 2017

Smuldrepai med epler 🍎


En av de enkleste desserter man kan lage, men den smaker helt fantastisk.
Du kan forberede den før middag -og steke den i ovn, mens hovedretten blir servert.
Server paien varm eller lunken med is, krem eller vaniljesaus.
Nom Nom 🍎


Smuldrepai:
  • 4 epler
  • 1 ss brunt sukker
  • 2 ts kanel
  • 100 g mykt smør
  • 1 ½ dl sukker
  • 1 ½ dl hvetemel
  • 1 dl havregryn
  • 50 g mandelflak
Sånn gjør du:
  1. Fjern kjernehusene, skrell eplene og skjær dem i biter.
  2. Legg eplebitene i en smurt form og strø over brunt sukker og kanel.
  3. Bland sammen mykt smør, sukker, mel og havregryn i en bolle. 
  4. Smuldre alt sammen til en smulete deig med fingrene.
  5. Dekk eplene med deigen, og strø mandelflak over. 
  6. Stekes på 200 grader i ca. 20 minutter. 
Ingredienser 🍎
Epler med brunt sukker og kanel, smuldredeig og mandler 🍎
Klar til steking 🍎
Klar til servering 🍎
Spis & nyt 🍎

🍎

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF