13 mai 2018

Mexicansk fiskegrateng ♫♪


Det er SÅ enkelt med alt i en form ♫♪♫♪
Noen av mine favoritt ovnsretter finner du samlet 👉 her, men nå er det store muligheter til å få en ny favoritt. 
Herlig kremet smaksrik og god fiskegrateng, klar til servering på 30 minutter.

Denne retten ble ganske så billig også, jeg brukte fryst torskefilet fra First Price. 
Ikke den beste kvaliteten, men helt greit til dette formålet. 
La fisken tine i kjøleskapet natten over.

Hvis du vil lage tacokrydder selv finner du oppskrift på det 👉 her.


Skikkelig digg fiskemiddag ♫♫

Du trenger til 4 porsjoner:
  • 800 g torskefilet
  • 10-20 g tacokrydder
  • 2 dl creme fraiche lett 
  • 2 dl tacosaus
  • Hvitost, gjerne revet
  • Tortillachips
  • Salat (Jeg brukte crispy salat, agurk, mais, tomat, avokado og fetaost i olje med oliven og hvitløk)
  • Koriander

Sånn gjør du:
  1. Bland sammen creme fraiche og taco saus. Smak til med tacokrydder.
  2. Fjern skinnet på torskefileten og del den i biter.
  3. Legg fisken i en ildfast form, krydre med salt og pepper og hell over sausen.
  4. Legg på ost, her kan du gjerne bruke revet ost da den smelter litt fortere.
  5. Stekes i ovnen i 15 minutter ved 200 grader.
  6. Mens gratengen står i ovnen lager du salat.
  7. Dryss over koriander før servering.
  8. Server fiskegratengen med salat, tortillachips og godt brød.
Ingredienser til 3 porsjoner ♫♫
Bland sammen sausen ♫♫
Legg på sausen og ost ♫♫
Klar til servering ♫♪
Spis & Nyt ♫♪

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF