tag:blogger.com,1999:blog-7517174879088447743.post2960559653881803367..comments2024-03-26T18:03:16.105+01:00Comments on Edels Mat : Finsk Risgrynsgrötlåda ♫♫ Risengrynsgrøtgrateng !Edels Mat & Vinhttp://www.blogger.com/profile/00959218664836516716noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7517174879088447743.post-85073156513830675462016-12-30T23:34:54.829+01:002016-12-30T23:34:54.829+01:00Åland, er nå lagt inn i innlegget :) Takk for tips...Åland, er nå lagt inn i innlegget :) Takk for tips !!<br />Moro å dele gamle oppskrifter på husmannskost i Norden ! Lurte på det med kanelen, men gikk for malt, da jeg ikke skjønte hvordan smaken av kanelstang skulle fordeles i en ovnsrett. <br />Smakte..... Risengrynsgrøt med kardemomme og masse smør ! Fin måte å bruke restene på :)Edels Mat & Vinhttps://www.blogger.com/profile/00959218664836516716noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7517174879088447743.post-15981076856015553082016-12-30T22:39:11.587+01:002016-12-30T22:39:11.587+01:00Receptet kanske finns på finska fastlandet också, ...Receptet kanske finns på finska fastlandet också, men jag har fått det av min mor på Åland. Vi använder inte malen kanel utan hel kanel i vår låda. Men det går säkert bra med malen också. Flott att receptet nått Norge!!!<br />Kjell Ekströmhttp://www.facebook.com/kjell.ekstrom.73noreply@blogger.com