Google+

tirsdag 20. august 2013

Mandelpotetpurè & Mandelpotetcrème

Lammebiff med mandelpotetpure
To nydelige, litt bedre utgaver av 'potet-stappe' !
Mandelpotetpurè :

400 g mandelpoteter
4 fedd hvitløk
2 ss smør
1 dl fløte

Skrell potetene og sett dem til koking på svak varme uten salt. Grovhakk hvitløken, og kok den sammen med potetene.
Hell vannet av etter 10 - 15 minutter, eller når potetene er gjennomkokt,

Mos potetene, ha på smør og fløte og bland godt. Smak til med salt og pepper ღ☼


Mandelpotetcrème:

600 g skrelte mandelpoteter
4 dl fløte

100 g usalta smør
salt og hvit pepper

Kjør kokte poteter i hurtigmixer. Kok opp fløte og smør, spe inn i potetene og smak til med salt og hvit pepper  
 ♫♪ ♫♪

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar