}); Edels Mat & Vin: Ovnsbakt torsk med pesto, tomatsalat, bacon & asparges ☼ Google+

lørdag 10. august 2013

Ovnsbakt torsk med pesto, tomatsalat, bacon & asparges ☼


Enkel smakfull og god middag !

Du trenger:
  • Torskefilet
  • Pesto
  • Smårett bacon
  • Asparges
  • Tomater
  • Rødløk
  • Olivenolje
  • Salt
  • Pepper
Sånn gjør du:
  1. Sett stekeovnen på 180 grader.
  2. Skjær fisken i jevnstore stykker og dryss dem med salt.
  3. La de ligge i ca. 20 minutter.
  4. Skyll saltet av og tørk fisken.
  5. Legg den i ildfast fat.
  6. Smør pesto over fisken og bak i stekeovnen i ca. 12 minutter eller til den er ferdig.
Tomatsalat
Skjær tomat i skiver og finhakk rødløk. 
Ha over litt olje, salt og pepper.

Server den ovnsbakte torsken på varme tallerkener med stekt bacon, kokt asparges, tomatsalat
og kokte eller ovnsbakte poteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar