}); Edels Mat & Vin: Koteletter i form med rotgrønnsaker ☼ Google+

lørdag 10. august 2013

Koteletter i form med rotgrønnsaker ☼


Sunn og god søndagsmiddag ღ☼
Ovnspanne fylt med poteter, gulrøtter, purre, sellerirot, kålrot, løk, koteletter & sjysaus 
Passer seg selv i stekeovnen i 2 timer.

Til 4 porsjoner:
  • 4-8 svinekoteletter
  • 8 poteter
  • 3 gulrøtter
  • 1 purre
  • 200 g sellerirot
  • 300 g kålrot
  • 1 løk
  • 3 dl kjøttfond
  • Salt
  • Pepper
Fremgangsmåte:
  1. Brun kotelettene i en stekepanne.
  2. Tilsett grønnsaker, skjært i biter, hell over utblandet sjysaus eller kjøttfond, salt og pepper.
  3. Gjerne også noen urter/krydder etter smak og behag ღ
  4. Stekes i ca.  2 timer ved 175 grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar