}); Edels Mat & Vin: Plommepai ♫♪ Google+

søndag 15. september 2013

Plommepai ♫♪


Nydelig varm smuldrepai, som lages i porsjonsformer og serveres rykende varm rett fra ovnen !
Du kan selvfølgelig lage den i en stor form også !
Smaker helt nydelig ♫♪

Til 6 porsjonsformer:
  • 10 store plommer
  • 1,5 dl hvetemel
  • 0,75 dl brunt sukker
  • 1/2 ts vaniljesukker
  • 100 g smør
  • 1 ts kanel
Fremgangsmåte:
  1. Del plommene i to og ta ut steinene.
  2. Skjær dem i mindre biter og fordel dem i ildfaste porsjonsformer.
  3. Smuldre sammen hvetemel, sukker, vaniljesukker, smør og kanel.
  4. Dryss det over plommene.
  5. Stekes ved 200 grader i 20-25 minutter til paiene er gylne og overflaten er sprø.
Serveres rykende varm med vaniljesaus, pisket krem eller vaniljeis ♫♪


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar