}); Edels Mat & Vin: Ovnsbakt Torsk med grønnsaker ✿⊱╮ Google+

torsdag 31. oktober 2013

Ovnsbakt Torsk med grønnsaker ✿⊱╮


Sunn & god hverdagsmiddag for folk i farta !! c",)
Ingredienser til 2 personer:
  • 400 g torskefilet
  • 1/2 brokkoli
  • 1/2 squash
  • 1 rødløk
  • 3 fedd hvitløk
  • Cherry tomater
  • Olivenolje
  • Salt og pepper


Del squash, brokkoli og løk i passende biter.
Fres grønnsakene i en panne med olivenolje og hele hvitløkfedd.
Stek grønnsakene til de er gylne og myke.
Smak til med salt og pepper.


Hell grønnsakene og sherrytomater over i en ildfast form.
Skjær torskefilet i passene skiver og legg over grønnsakene.
Krydre med salt og pepper og hell over olivenolje.

Stekes ved 200 grader i ca.15 minutter.

Jeg serverte den med :
OVNSBAKTE MANDELPOTETER
  • Mandelpoteter
  • Olivenolje
  • Maldonsalt
  • Peppermix
Skjær mandelpotetene i båter og legg dem i ildfast form.
Drypp over olivenolje, krydre med salt og pepper.
Bak i ovn på 200 grader i 20-25 minutter.

Smelt litt ekte godt meierismør, tilsett frisk hakket
persille og litt sitronsaft.
Hell noen skjeer over ved servering ✿⊱╮


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar