}); Edels Mat & Vin: JAM mat til sultne musikere ♫ Google+

lørdag 1. mars 2014

JAM mat til sultne musikere ♫

 Ikke like lett og forberede og lage en god meny, når min kjære gir beskjed kl. 23.50 kvelden før;
"det kommer 6-8 personer på JAM i morgen, fikser du en 3 retter's,
du kan jo bare gå inn "på bloggen din"... så lett, så enkelt c")

Forrett: Hvitløksgratinert spekeskinke og reker

Servert med Bruschetta og sitronbåt.

Oppskrift: Hvitløksgratinert spekeskinke og reker 

Vin: Delorme Cremant de Bourgogne Blanc de Noirs Brut 2011

  • Karakteristikk: Fylde:http://www.vinmonopolet.no/is-bin/intershop.static/WFS/store-vmp-Site/-/no_NO/img/clocks/7.gifFriskhet:http://www.vinmonopolet.no/is-bin/intershop.static/WFS/store-vmp-Site/-/no_NO/img/clocks/8.gifSødme:http://www.vinmonopolet.no/is-bin/intershop.static/WFS/store-vmp-Site/-/no_NO/img/clocks/1.gif
  • Lukt: Aroma med fint preg av sitrus, eple og røde bær, innslag av mineraler og kjeks.
  • Smak: Fint utviklet og frisk, preg av røde bær, mineraler og kjeks.
  • Passer til: Apertiff   Skalldyr   Fisk  
  • Land/distrikt: Frankrike, Burgund, Øvrige
  • Årgang: 2011
  • Råstoff: Pinot Noir 100% 
  • Farge: Middels dyp strågul.

Hovedrett:
Chili Con Carne, med hvitløksbrød og tortillachips
Servert med salat og hjemmelaget Thousand Island dressing.


Oppskrift: Chili Con Carne
Oppskrift dressing: Thousand Island

Vin: Barone Ricasoli Stemma di Famiglia

  • Karakteristikk: Fylde:http://www.vinmonopolet.no/is-bin/intershop.static/WFS/store-vmp-Site/-/no_NO/img/clocks/8.gifFriskhet:http://www.vinmonopolet.no/is-bin/intershop.static/WFS/store-vmp-Site/-/no_NO/img/clocks/7.gifGarvestoffer:http://www.vinmonopolet.no/is-bin/intershop.static/WFS/store-vmp-Site/-/no_NO/img/clocks/7.gif
  • Farge: Ren rød med lilla skjær.
  • Lukt: Rød steinfrukt, lett krydret.
  • Smak: Tørr med god syrebalanse, myk tanninstruktur, god fylde og fruktig, lett krydret.
  • Passer til: Småvilt og fugl   Lam og sau   Storfe  
  • Land/distrikt: Italia, Toscana, Øvrige
  • Årgang: 2011
  • Råstoff: Merlot 50%, Sangiovese 20%, Cabernet Sauvignon 10%, Canaiolo 20%
  • Innhold: Alkohol 13,50%Sukker: 4,00 g/l Syre: 5,40 g/l
- og ØL til de som ønsker det c",)

Dessert:  Tiramisu

Serveres med kaffe & Cognac - Bache Gabrielsen c",)
Oppskrift: Tiramisu


Kan vel ikke akkurat skryte av en godt balansert meny, 
men pytt sann.... musikere er enkle mennesker ♫ ♫

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar