}); Edels Mat & Vin: ROTMOS uten potet c",) Google+

mandag 12. mai 2014

ROTMOS uten potet c",)




Her er den brukt til Andebryst : Oppskrift; Andebryst med rotmos


Rotmos passer godt til lam, storfekjøtt, grove pølser, stekt flesk, pinnekjøtt
og annen salt og mektig mat c",)

Til 4 porsjoner :
  • 150 g sellerirot
  • 175 g pastinakk
  • 300 g kålrot
  • 2 dl matfløte
  • 2 ss limesaft
  • 50 g smør
  • Salt
  • Pepper
Sånn gjør du:
  1. Skrell og skjær kålrot, sellerirot og pastinakk i små biter og kok i usaltet vann til det er mørt. 
  2. Hell av vannet og mos i en mikser sammen med litt fløte. 
  3. Tilpass konsistensen på pureen med fløten.
  4. Smak til med lime, salt og pepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar