}); Edels Mat & Vin: Laks i skjærsilden !! Google+

lørdag 21. februar 2015

Laks i skjærsilden !!


Har igjen to laksefileter etter gårsdagen, som må brukes opp 'asap'.
Laks er sunt og godt, sammen med tomater blir det en god, smaksrik lunch.

Til lunch for to trenger du :

Inneholder totalt 900 kcal, inkl. 2 skiver grovbrød - 450 kcal per porsjon
  • 1 ss god olivenolje
  • 1 fedd hvitløk
  • 1/2 ts cayennepepper
  • 1 box hakkede tomater
  • 1 ts salt med liqurisk krydder eller havsalt
  • 2 x 125 g laks
  • 50 g revet ost
  • Ristet godt brød
Tilberedning:
  1. Hell olivenolje i en stekepanne.
  2. Tilsett tomater, chili, finhakket hvitløk (eller fersk på tube) og salt. La det koke opp.
  3. Krydre laksen med litt salt og pepper.
  4. Legg den i pannen, sammen med tomatene.
  5. Dryss over litt revet ost.
  6. Sett på lokk og la det småkoke i ca. 8 minutter.
  7. Serveres med ristet brød.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar