"Million Dollar Pasta" - er det opprinnelige navnet på retten
Denne oppskriften er det Pernille, fra Stavanger som står bak.
Det er i hvert fall hun, som har delt oppskriften i gruppen Crock-Pot Oppskrifter - Del og bruk.
Gruppen kan anbefales til dere som er eiere av en Crock-Pot !
I den originale oppskriften brukes det ricotta, men det hadde de ikke på nærbutikken min, så det ble cottage cheese i min utgave. Jeg byttet også ut vanlig mozzarella, med en blanding av mozzarella og cheddar -og brukte litt mindre mengde med pasta 🌿
Måtte bare prøve den😋
Veldig enkel da man bruker ferdig pastasaus !
Dette ble min utgave av "Million Dollar Pasta" 🍅
Smakte helt greit, pastaen blir selvsagt veldig myk. Jeg syntes den var god på smak, men min bedre halvdel, som ikke er veldig glad i ost var ikke helt overbevist 😏😄
Jeg tror retten hadde blitt bedre med en tykk hvit saus, tilsatt masse revet ost i stedet for ost og rømmeblandingen ♪♫
Jeg tørket støv av min 'vanlige' Crock-Pot, da jeg har brukt Crock-Pot Express Muliticooker i det siste. Veldig praktiske begge to, men denne har en bredere innerkjele og lokk av glass, som passer best til denne retten 💕
Du trenger til 8 porsjoner:
- 800 g kjøttdeig av storfe
- 1 stk hvitløk uten fedd
- Salt
- Pepper
- 400 g fusilli pasta
- 250 g ricotta eller cottage cheese
- 200 g Philadelphia ost
- 150 g lettrømme
- 800 g god pastasaus
- Kaldt vann
- 200 g revet mozzarella og cheddar
Sånn gjør du:
- Press eller riv hvitløk.
- Brun kjøttdeigen i to omganger og tilsett hvitløken mot slutten av steketiden. Krydre godt med salt og pepper.
- Bland sammen kremost, rømme og cottage cheese. Cottage cheese er litt knudrete, så jeg kjørte den med en stavmikser og blandet inn kremost og rømme.
- Legg først et halv glass pastasaus i bunnen av slowcookeren.
- Legg i halvparten av den ukokte pastaen.
- Hell over resten av glasset med pastasaus over pastaen.
- Tilsett halvparten av kjøttdeigen.
- Legg over ost -og rømmeblandingen.
- Legg på resten av pastaen.
- Tilsett det andre glasset med pastasaus.
- Legg på resten av kjøttdeigen.
- Fyll kaldt vann i det ene pastaglasset og hell det over blandingen.
- Kok på Low i 4 timer.
- Dryss over revet mozzarella og cheddar.
- Sett på lokket igjen og kok videre på LOW i ca. 20 minutter, til osten har smeltet.
- Spis & Nyt ♪♫
![]() |
Ingredienser ♪♫ |
![]() |
Steker kjøttdeig og hvitløk ♪♫ |
![]() |
Blander sammen ost og rømmeblandingen ♪♫ |
![]() |
Steg for steg ♪♫ |
![]() |
Kok på LOW i 4 timer ♪♫ |
![]() |
Dryss over ost ♪♫ |
![]() |
Klar til servering ♪♫ |
![]() |
Pass på at du får alle lagene med på tallerkenen ♪♫ |
.¸.•❥•♪♫⁀°♡ღ God middag¸☆´ ❥•♪♫¸.✿
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar