tag:blogger.com,1999:blog-7517174879088447743.post3431641207370117196..comments2024-03-26T18:03:16.105+01:00Comments on Edels Mat : GRILLET KONGEKRABBE ♫♪♫♪Edels Mat & Vinhttp://www.blogger.com/profile/00959218664836516716noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7517174879088447743.post-44863953863505593182022-06-11T13:19:42.356+02:002022-06-11T13:19:42.356+02:00Jeg har aldri kokt dem, så noe gode råd om koking ...Jeg har aldri kokt dem, så noe gode råd om koking av kongekrabbe har jeg ikke. Men, jeg har lest at kjøttet i tint kongekrabbe er vanskelig å løsne -og at det kan lønne seg og halvtine dem og ta ut kjøttet imens det fremdeles er litt frossent. Klipp dem opp med en saks på langs. Ta ut kjøttet og legg kjøttet tilbake i beinet. Legg dem i en ovnspanne, med skallet ned og legg på godt med smør, gjerne kryddersmør. Stekes ved 200 grader i 10 minutter. Edels Mat & Vinhttps://www.blogger.com/profile/00959218664836516716noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7517174879088447743.post-53348352194756262932022-06-10T20:22:59.076+02:002022-06-10T20:22:59.076+02:00Hei. Jeg er så heldig å få rå frossen kongekrabbe....Hei. Jeg er så heldig å få rå frossen kongekrabbe. I mitt forsøk på å tilberede har jeg:<br />Tint den og så hatt den i oppkok vann m/sitron. Latt den syde i 10-12 min og så avkjølt. <br />Kjøttet løsner ikke så lett og «fliser» seg opp. <br />Videre har jeg forsøkt å gjøre ovenstående, og så avkjøle i us/vann noen minutter. Samme resultat. <br />Hva om jeg tar frossen rett it fra fryseren, rett opp i fosskokeende vann? Hvor lenge? Avkjøle?<br />Målet er å få slike flotte biff-stykker til å ha på god loff. <br />Har du noen råd og erfaringer?<br />Hilsen KirstenAnonymousnoreply@blogger.com