Nesten litt "juksekake" med ferdig kjøpt makronfyll og Créme Brûlée,
men den smakte utrolig godt !!!
Ingredienser:
- 1 pk Freia Makronfyll
- 2 stk Eggehviter
- 2 pk Freia Créme Brûlée
Kakebunn:
Stivpisk eggehvitene og vend makronfyllet inn med slikkepott.
Ha røren i en springform på ca. 22 Ø.
Legg bakepapir i bunnen, og trykk blandingen til et jevnt lag.
Stekes ved 180°C i 20 min.
Avkjøles.
Ikke ta kaken ut av formen.
Crème Brûlée:
Lag kremen som anvist på pakken og legg den på kakebunnen.
Sett kaken kaldt i minimum 2 timer.
Rett før servering tas kakeformen av og sukkeret strøs jevnt på ღ
Ha røren i en springform på ca. 22 Ø.
Legg bakepapir i bunnen, og trykk blandingen til et jevnt lag.
Stekes ved 180°C i 20 min.
Avkjøles.
Ikke ta kaken ut av formen.
Crème Brûlée:
Lag kremen som anvist på pakken og legg den på kakebunnen.
Sett kaken kaldt i minimum 2 timer.
Rett før servering tas kakeformen av og sukkeret strøs jevnt på ღ
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar