Edels Mat
Langtidsstekt ribbe - 20 timer - 70ºC ༺♥
›
Ribbe kommer fra siden av grisen, og er et stykke kjøtt med fett og ribbein. 🐷 Derav navnet ribbe ! Det er fettet, som gjør at ribben opp...
Edels vilt gode gryte med elg, bacon & kantareller / Elggryte !
›
Jeg kjøpte en kilo med årets grytekjøtt av elg på Annis Pølsemakeri i begynnelsen av november, som har hatt ett lite opphold i fryseren. Åre...
2 kommentarer:
Dadler med bacon / Servert med gløgg !
›
Dadler er skikkelig snadder, jeg elsker de nye posene med dadler med smak. Lakris er favoritten, men naturelle dadler, som selges rundt ju...
Grønnsakssuppe med pinnekjøtt & estragon !
›
I fryseren hadde jeg igjen en pakke pinnekjøtt. Det var pinnekjøtt av lammesadel, med masse kjøtt og mindre bein enn ordinært pinnekjøtt. N...
Ovnsrett med kylling & konjakk. Servert med jasminris og pak choy !
›
Enkel og god ovnsrett med kylling i en kremet smaksrik saus. Jeg kjøpte Pay Choy og fullkorn Jasminris på Nye Grønt & Godt Det passe...
Ovnsbakte kastanjer ♫♪ Chestnuts !
›
Fra bror' Morten i Danmark har jeg fått kastanjer, som han har høstet fra kastanjetreet. Når kastanjene blomster i Bygdø Allé ♫♪ Det er ...
Oksehaleragù med pappardelle !
›
Jeg kjøpte en kilo med oksehaler av storfe på Annis i Ringebu🐂 For bare et par generasjoner tilbake var det vanlig å utnytte og spise hele ...
All'arrabbiata 'Pulled turkey' !
›
All'arrabbiata er en rød italiensk saus, som har en ekstra krydret smak ved å tilsette masse chili. Sausen blir ofte servert til pasta...
Pulled Turkey / Revet kalkun !
›
I frysedisken på Kiwi fant jeg frosne kalkunskiver i pakke på 1,5kg. Jeg lager en stor porsjon med 'revet kalkun' av kalkunskiver. A...
Slowcooker Ukemeny - Knallgode, smaksrike oppskrifter !
›
Her kommer den andre ukemenyen tilberedt i slowcooker, den første finner du ⇾ her ! Middagsrettene må forberedes på morgenen eller dagen...
›
Startsiden
Vis nettversjon