Edels Mat

UKEMENY - Uke 37

›
Ukens middagstips ! Valgflesk - er det heldigvis slutt på snart, så her blir ikke flesk til middag.  Her i Norge har vi, i hvert fall de fle...

Ukemeny - September 🍂

›
Første uken i september 🍂 Kjenner at høsten er her. Kald, men klar og fin luft. På tide å krype inn fra balkong og terrasse, og samles rund...

Grillet pinnekjøtt med fløtegratinerte poteter, mais & salat

›
Det er knallgodt med grillet pinnekjøtt , så spar gjerne rester etter julen. Pinnekjøtt, som har vært dampet har kortere holdbarhet i fryser...

GAAS I HVIDKAAL - KOKT KJØTT MED KÅL fra 1835-2025

›
Å koke kjøtt sammen med kål går langt tilbake i norsk mathistorie. Kokeboken 'Fuldstændig Norsk Kogebog' av Karen Dorothea Bang fra ...

UKEMENY - August - Nytt skoleår !

›
Nå er det skolestart, endelig - for 'kidsa', som har snudd døgnet ! Jeg har heldigvis voksne barn, for den ungdomstiden med 4 ungdom...

Ytrefilet av kalv med ovnsbakte poteter, sjysaus, baconsurret asparges, en kald parmesan-majones, alfafaspirer og bringebær 🌱

›
Kalvekjøtt er midlere i smaken og mye mørere enn storfekjøtt. Kalvekjøtt er kjøttet fra storfe, som blir slaktet når de er 300 dager eller y...

Blomkålgrateng med speket elg, eggerøre og bringebær & jordbær

›
NÅ er det blomkål fra NORGE i butikkene   ♫ I Norge har blomkålen blitt dyrket siden 1600-tallet, og er en velkommen gjest på bordet. Blomkå...

BAKT POTET-FORM

›
Denne knallgode potetretten så jeg på Instagram, på profilen 'Baregodt'   - den så sykt god ut ! Bakt potet  er skikkelig godt !  To...

UKEMENY - Raskt og enkelt !

›
SOMMERFERIE er så mangt. N oen er hjemme, på hytta, på camping, på sykkeltur med telt, fottur i fjellet, høyfjellshotell eller i 'syden...

Ukemeny - Juni !

›
  Her kommer den en ny ukemeny for første uken i sommerferien for skoleelever og dem, som har tidlig ferie i år -og for oss andre, som fremd...
›
Startsiden
Vis nettversjon
Drevet av Blogger.