Edels Mat
UKEMENY - Uke 37
›
Ukens middagstips ! Valgflesk - er det heldigvis slutt på snart, så her blir ikke flesk til middag. Her i Norge har vi, i hvert fall de fle...
Ukemeny - September 🍂
›
Første uken i september 🍂 Kjenner at høsten er her. Kald, men klar og fin luft. På tide å krype inn fra balkong og terrasse, og samles rund...
Grillet pinnekjøtt med fløtegratinerte poteter, mais & salat
›
Det er knallgodt med grillet pinnekjøtt , så spar gjerne rester etter julen. Pinnekjøtt, som har vært dampet har kortere holdbarhet i fryser...
GAAS I HVIDKAAL - KOKT KJØTT MED KÅL fra 1835-2025
›
Å koke kjøtt sammen med kål går langt tilbake i norsk mathistorie. Kokeboken 'Fuldstændig Norsk Kogebog' av Karen Dorothea Bang fra ...
UKEMENY - August - Nytt skoleår !
›
Nå er det skolestart, endelig - for 'kidsa', som har snudd døgnet ! Jeg har heldigvis voksne barn, for den ungdomstiden med 4 ungdom...
Ytrefilet av kalv med ovnsbakte poteter, sjysaus, baconsurret asparges, en kald parmesan-majones, alfafaspirer og bringebær 🌱
›
Kalvekjøtt er midlere i smaken og mye mørere enn storfekjøtt. Kalvekjøtt er kjøttet fra storfe, som blir slaktet når de er 300 dager eller y...
Blomkålgrateng med speket elg, eggerøre og bringebær & jordbær
›
NÅ er det blomkål fra NORGE i butikkene ♫ I Norge har blomkålen blitt dyrket siden 1600-tallet, og er en velkommen gjest på bordet. Blomkå...
BAKT POTET-FORM
›
Denne knallgode potetretten så jeg på Instagram, på profilen 'Baregodt' - den så sykt god ut ! Bakt potet er skikkelig godt ! To...
UKEMENY - Raskt og enkelt !
›
SOMMERFERIE er så mangt. N oen er hjemme, på hytta, på camping, på sykkeltur med telt, fottur i fjellet, høyfjellshotell eller i 'syden...
Ukemeny - Juni !
›
Her kommer den en ny ukemeny for første uken i sommerferien for skoleelever og dem, som har tidlig ferie i år -og for oss andre, som fremd...
›
Startsiden
Vis nettversjon