Edels Mat

Dumle Pepperkaker

›
Disse peppekakene bakte svigerdatten til jul i fjor ✨ Søte og gode, akkurat som svigerdatteren 💕 I år er det barnebarnet Isabell, som står ...

Andebryst med nydelig plommesaus 🎶

›
And er veldig godt, men ganske dyr i innkjøp her i Norge. Du kan bruke andelår, som er mye billigere, men selvsagt er det mye mindre kjøtt p...

Ovnsbakte lammelår i skiver med fargerike beter !

›
Beter er det ikke så ofte jeg bruker, bortsett fra syltet rødbeter på glass. Beter er fargerike og har en søt, jordaktig smak. Rødbete er de...

Pepperbiff med bakt potet-form og flambert peppersaus !

›
Biff oppskrift nr 154 : Det er vanskelig å finne på noe nytt og spennende hele tiden. Det trengs heller ikke hvis du har en rett, som du syn...

UKEMENY - Uke 37

›
Ukens middagstips ! Valgflesk - er det heldigvis slutt på snart, så her blir ikke flesk til middag.  Her i Norge har vi, i hvert fall de fle...

Ukemeny - September 🍂

›
Første uken i september 🍂 Kjenner at høsten er her. Kald, men klar og fin luft. På tide å krype inn fra balkong og terrasse, og samles rund...

Grillet pinnekjøtt med fløtegratinerte poteter, mais & salat

›
Det er knallgodt med grillet pinnekjøtt , så spar gjerne rester etter julen. Pinnekjøtt, som har vært dampet har kortere holdbarhet i fryser...

GAAS I HVIDKAAL - KOKT KJØTT MED KÅL fra 1835-2025

›
Å koke kjøtt sammen med kål går langt tilbake i norsk mathistorie. Kokeboken 'Fuldstændig Norsk Kogebog' av Karen Dorothea Bang fra ...

UKEMENY - August - Nytt skoleår !

›
Nå er det skolestart, endelig - for 'kidsa', som har snudd døgnet ! Jeg har heldigvis voksne barn, for den ungdomstiden med 4 ungdom...

Ytrefilet av kalv med ovnsbakte poteter, sjysaus, baconsurret asparges, en kald parmesan-majones, alfafaspirer og bringebær 🌱

›
Kalvekjøtt er midlere i smaken og mye mørere enn storfekjøtt. Kalvekjøtt er kjøttet fra storfe, som blir slaktet når de er 300 dager eller y...
›
Startsiden
Vis nettversjon
Drevet av Blogger.