Edels Mat
Dumle Pepperkaker
›
Disse peppekakene bakte svigerdatten til jul i fjor ✨ Søte og gode, akkurat som svigerdatteren 💕 I år er det barnebarnet Isabell, som står ...
Andebryst med nydelig plommesaus 🎶
›
And er veldig godt, men ganske dyr i innkjøp her i Norge. Du kan bruke andelår, som er mye billigere, men selvsagt er det mye mindre kjøtt p...
Ovnsbakte lammelår i skiver med fargerike beter !
›
Beter er det ikke så ofte jeg bruker, bortsett fra syltet rødbeter på glass. Beter er fargerike og har en søt, jordaktig smak. Rødbete er de...
Pepperbiff med bakt potet-form og flambert peppersaus !
›
Biff oppskrift nr 154 : Det er vanskelig å finne på noe nytt og spennende hele tiden. Det trengs heller ikke hvis du har en rett, som du syn...
UKEMENY - Uke 37
›
Ukens middagstips ! Valgflesk - er det heldigvis slutt på snart, så her blir ikke flesk til middag. Her i Norge har vi, i hvert fall de fle...
Ukemeny - September 🍂
›
Første uken i september 🍂 Kjenner at høsten er her. Kald, men klar og fin luft. På tide å krype inn fra balkong og terrasse, og samles rund...
Grillet pinnekjøtt med fløtegratinerte poteter, mais & salat
›
Det er knallgodt med grillet pinnekjøtt , så spar gjerne rester etter julen. Pinnekjøtt, som har vært dampet har kortere holdbarhet i fryser...
GAAS I HVIDKAAL - KOKT KJØTT MED KÅL fra 1835-2025
›
Å koke kjøtt sammen med kål går langt tilbake i norsk mathistorie. Kokeboken 'Fuldstændig Norsk Kogebog' av Karen Dorothea Bang fra ...
UKEMENY - August - Nytt skoleår !
›
Nå er det skolestart, endelig - for 'kidsa', som har snudd døgnet ! Jeg har heldigvis voksne barn, for den ungdomstiden med 4 ungdom...
Ytrefilet av kalv med ovnsbakte poteter, sjysaus, baconsurret asparges, en kald parmesan-majones, alfafaspirer og bringebær 🌱
›
Kalvekjøtt er midlere i smaken og mye mørere enn storfekjøtt. Kalvekjøtt er kjøttet fra storfe, som blir slaktet når de er 300 dager eller y...
›
Startsiden
Vis nettversjon